Saturday, February 25, 2012

Преселување

ф.
На кратко ќе известам дека од денес овој блог ќе се пресели на следново чудо на кое работев со денови - outtake

Таму се собрани неколкуте мои блогови од блогспот, вордпрес и блогерај оти добив идеја да ги концептуирам нештата за да не се дуплираат на повеќе адреси. Затоа од денес од овој блог со повеќе од три години постоење, ќе бидат отстранети сите постови и коментари бидејќи предходно се префрлени на новата адреса -  outTake.